Postbezorging Den Haag

De post wordt verzorgd door de medewerkers Algemene Dienst in Den Haag. Dagelijks wordt een ronde gelopen tussen de gebouwen voor de bezorging van de post en het verzamelen van de uitgaande post.

Ingaande en Uitgaande post

De post wordt tussen 10.00 en 11.00 bezorgd en opgehaald op de locaties:

  • Wijnhaven
  • Anna van Bueren
  • Schouwburgstraat

Mailingen

Het gereedmaken van (grote) mailingen, zoals vragenlijsten of uitnodigingen, brengt veel werk met zich mee. Adresseren, enveloppen inpakken en dichtplakken, zijn tijdrovende activiteiten. Post & Transport van het UFB kan u daarbij helpen door geheel of gedeeltelijk zaken van u over te nemen. Met diverse machines kunnen mailingen snel en goedkoop worden gereedgemaakt en naar de post worden afgevoerd.

Wilt u uw mailing toch zelf gereedmaken, neemt u dan voor aanvang contact op met UFB-Post & Transport voor informatie over hoe u dat het beste kan doen om te voorkomen dat u onnodig werk doet en om de beste en goedkoopste manier van verzenden te kiezen.

Grote hoeveelheden of pakketten verzenden en ontvangen

Indien u grote partijen post of pakketten wilt versturen, kunt u het formulier van de afdeling Post & Transport hiervoor gebruiken. Meer uitleg over het versturen van pakketten vindt u hier. 

Indien u verwacht grote partijen post of pakketten te ontvangen, verzoeken wij u dit te laten bezorgen op uw eigen locatie (dus niet naar het algemene postbusnummer).

Laatst Gewijzigd: 23-12-2016