Nieuws voor studenten

Werk mee aan het FGGA career event!

Hou jij van een uitdaging? Ben jij een aanpakker en vind je het leuk om te pionieren? Zo ja, meld je dan aan om het eerste FGGA career event te organiseren! Als je klaar bent met studeren, gaat er een wereld voor je open: de banenmarkt. Wat wil je, wat kun je en wat is er? Met het FGGA career event krijg je antwoord op deze vragen en nog veel meer. Als medeorganisator ben je onderdeel van het succes van het eerste FGGA career event!


Wat nu: Afgestudeerde bachelorstudenten over hun toekomstplannen

Na drie (of vier) lange jaren studeren, nemen elk jaar weer veel van onze Bachelor studenten afscheid om de wijde wereld in te gaan. Waar komen ze terecht? En wat gaan ze het meeste missen aan onze mooie hofstad? De komende weken delen we de verhalen van zes studenten van Bestuurskunde en Leiden University College The Hague die we spraken over hun toekomstplannen, studie-ervaringen en favoriete plek in Den Haag.


Interview nieuwe Dean University College: "Work hard, have fun, make a difference!"

Met ingang van 1 juli is prof. dr. Judi Mesman de nieuwe Dean van het Leiden University College (LUC). Mesman is hoogleraar Diversiteit in opvoeding en ontwikkeling en wetenschappelijk directeur van het Instituut Pedagogische Wetenschappen. Benieuwd naar haar plannen voor het University College, of wil je weten wat haar grootste droom is en waar ze het meest van heeft geleerd? Je leest het hier!